juni 2014

"Sebastiaansbrug blijft hoofdpijndossier"

In het openbare deel van de vergadering van de commissie algemeen spitste het debat over de Sebastiaansbrug vooral toe op de vraag hoe het nu verder moet. Het college wil door met het project en een meerderheid van de commissie kon zich daar afgelopen dinsdagavond wel in vinden. Alleen de manier waarop, daarover waren in de commissie de meningen verdeeld. In diverse bewoordingen gaven de fracties hun oordeel over het verloop van het project: bestuurlijk gepruts, een rampenplanproject en een hoofdpijndossier.

Belangenverenigingen ondertekenen convenant horecaoverlast

Belangenverenigingen ondertekenen convenant horecaoverlast

Op donderdag 19 juni hebben de drie grote bewonersorganisaties* van de binnenstad het convenant over het voorkomen van horecaoverlast voor bewoners ondertekenend. Partij bij dit convenant zijn naast deze drie koepelorganisaties van bewoners in de binnenstad, de koepelorganisatie van de horeca (Koninklijke Horeca Nederland), de gemeente en de politie Haaglanden.

"Historisch moment!"

Horeca convenant Delft 2014

Streven naar minder geluidsoverlast. Dat is het doel van het convenant dat Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Delft, bewonersorganisaties, politie en gemeente Delft morgen sluiten in café de Oude Jan. “Een historisch moment”, volgens Ed Hoogendijk, voorzitter van de KHN, afdeling Delft.

Pagina's