"Delft: dé evenementenstad van Nederland"

"Delft: dé evenementenstad van Nederland"

9 april, door BZP

Hedenochtend is er in de binnenstad van Delft een ludieke oproep gedaan:
Onbekenden (in ieder geval niet de gemeente) hebben de binnenstad volgehangen met pamfletten die oproepen om de binnenstad tot "dé evenementenstad van Nederland" te maken. Omdat, zo wordt gesteld, u dit tijdens de gemeenteraadsverkiezingen heeft laten blijken middels uw stemgedrag. Was getekend: De Burgemeesters.

De belangenvereniging kan de humor er wel van inzien en onderschrijft het initiatief om samen met gemeente, ondernemers en bewoners te streven naar kwalitatief hoogwaardige evenementen. Afgelopen weekeinde bruiste de binnenstad weer van gezelligheid door onder andere de Levende Etalage Dag. Van dit soort evenementen mogen er best wat meer in de binnenstad. Maar meer geluidsoveroverlast veroorzakende evenementen kunnen wij echter missen als kiespijn!

Duidelijk is wel dat de Delftse Post in het complot zit van "De Burgemeesters". Dezelfde ochtend stond er al een stukje in de Delftse Post. Juist deze krant staat erom bekend niet al te snel te zijn in het publiceren van 'nieuws'... 

Artikel Delftse Post 9 april 2014

En zelfs de website van de Delftse Post draait op volle PR-toeren: "Wie is mysterieuze actiegroep...?"

Reacties

Door Gerrit van Straalen (niet gecontroleerd) op
Evenementen prima , zolang ze geen geluidsoverlast veroorzaken, die rare mode moet maar eens afgelopen zijn.

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op
de geluidsoverlast wordt alleen maar erger !!! overal worden tegenwoordig luidsprekers bij gebruikt ...want dat kaatst zo lekker tussen de gevels ... alles kan en mag hier schijnbaar in Delft ....maar niet klagen "'want dan had je maar niet in het centrum moeten gaan wonen "' is dan de opmerking die er weer geplaatst wordt ....want de gene die klagen zijn zeuren .. Ach de horeca maakt hier in Delfttoch de dienst uit !!

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op
en weer was het gisteravond raak !!! met de geluidsoverlast vanaf de Markt ditmaal ...er was een zogenaamd pop muziek gebeuren op de Markt..Wat een geschreeuw door de microfoon ..WAAROM ? zo hard .. zijn wij doof ? Dat worden wij er wel van !! Dacht dat er afspraken gemaakt waren ? met de Horeca en Gemeente ? en klok kijken kunnen ze ook al niet ..het zou tot 23:00 uur duren ..en het was ruim 23:45 ...Als je zit te wachten tot dat het eindelijk eens afgelopen is met het Lawaai ..dan is elke minuut langer te LANG !! iedereen heeft met het warme weer de ramen open ... het is toch te gek ..dat je zelf geen tv of muziek kan luisteren ..omdat er weer eens iets te doen is in de binnenstad.. Als ik bijvoorbeeld te harde muziek zou draaien ..staat gelijk de politie voor de deur !!! Maar ik doe dat niet uit respect voor mijn naaste omgeving ... Waar blijft het respect voor de bewoners van de binnenstad ?