flitsparkeren NEE

Parkeren in de binnenstad: politiek en ondernemers roeren zich

Overal parkeren!

Op 13 februari j.l. hebben enkele ondernemers uit het noordelijk gedeelte van de binnenstad - onder aanvoering van Herman Weyers - hun ongenoegen geuit over het parkeerbeleid. Dit gebeurde voorafgaand aan de commissievergadering SVR. De ondernemers willen de in oktober opgeheven runshopplaatsen terug in de binnenstad. De belangenvereniging denkt daar anders over.

Nieuwe parkeerautomaten

Delft nieuwe parkeerautomaten in binnenstad

De belangenvereniging heeft in juli b&w om opheldering gevraagd over het plaatsen van nieuwe parkeerautomaten in de binnenstad en het mogelijk maken voor bezoekers om middels een dagvergunning à 23 euro te parkeren op de vergunningsplaatsen. Inmiddels hebben wij een uitgebreid schrijven mogen ontvangen naar aanleiding van onze vragen.

Nieuw parkeerbeleid?

Nieuwe parkeerautomaten

De gemeente is begonnen met het vervangen van parkeerautomaten in en rond de binnenstad. Vele bewoners is het inmiddels opgevallen dat het nu mogelijk is voor bezoekers aan de binnenstad om te parkeren op de vergunningsplaatsen. De belangenverenigingen vragen zich af of hiermee het mixparkeren weer via de achterdeur is binnengelaten. Inmiddels is wethouder Junius om opheldering verzocht.

Abonneren op flitsparkeren NEE